Patrick King: Beszélgess könnyedén bárkivel

-20%
VAN
Raktárkészlet:
Patrick King: Beszélgess könnyedén bárkivel
5 690 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 552 Ft
Kezdete: 2023.03.30   A készlet erejéig!
Patrick King nemzetközi bestsellerszerző és szociális készségfejlesztő. Írásai számos forrásból merítenek, köztük tudományos kutatásokból és a coachingtevékenysége során szerzett valós élettapasztalatokból.

A Beszélgess könnyedén bárkivel egyedülálló olvasmány. Minden társas helyzet kapcsán útmutatást nyújt; mit mondj, hogyan érdeklődj, hogyan fejezd ki egyet nem értésed, hogyan mesélj el egy történetet, vagy hogyan köszönj el. Mit és mikor mondjunk, hogy szimpatikusak legyünk másoknak, jó kapcsolatokat alakítsunk ki és emlékezetes benyomást tegyünk.

Megvalósítható és gyakorlatban is alkalmazható technikákat ad a beszélgetések szinte minden fajtájára – legyen az kellemes vagy kellemetlen. Bármi legyen is a beszélgetés célja, olyan taktikákat fogsz megismerni, amelyekkel nyerő helyzetbe hozhatod magad – szó szerint a viták során, átvitt értelemben pedig a barátkozás terén. A beszélgetés fenntartásához szükséges fontos meglátások mellett megtanulhatod, hogyan győzedelmeskedhetsz a vitákban, és hogyan hatástalaníthatod a piszkos trükköket.

NEM LESZ TÖBB: interjú-üzemmód, kínos csend, és nem okoz majd gondot lekötni mások figyelmét.

A könyvből megtudhatod:
• Mik a megfelelő szavak és mondatok – hogyan tudd mindig, mit kell mondanod a szociális interakciók során.
• Melyek azok a gyakori beszélgetési hibák, amelyekkel most azonnal fel kell hagynod.
• A kommunikációd segítségével hogyan változtathatod az ellenségeidet barátaiddá, és hogyan bűvölj el szinte bárkit.

A megfelelő társalgási technikák a barátságok, az álomkarrier, a szerelem és a boldogság előfutárai. A képesség, hogy bárkivel kapcsolatot tudsz teremteni, egy alulértékelt szupererő. Az emberek jobban vonzódnak majd hozzád, anélkül hogy felismernék az okát, és soha többé nem fognak unatkozni, ha veled beszélgetnek. Soha nem fogsz kifogyni a mondanivalóból, ha elsajátítod ezeket a beszélgetési taktikákat.
Adatok
Gyártói Cikkszám
9786156455963
Cikkszám
9786156455963