Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A szív intelligenciája - Halld meg a szív intuitív hangját!

Ár:
2.490 Ft
1.992 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN: 9789632914350
Szállítási díj: 1.003 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
"Ez a könyv maradéktalanul képviseli mindazt, amit lelkünk mélyén mindannyian igaznak hiszünk. Lehet, hogy az agy gondolkodik, de a szív tudja az igazat."
Dr. Joe Dispenza

Tudományos kutatások igazolták, hogy a szív szerepe messze nem korlátozódik arra, hogy vért pumpáljon...
Menny.:db

Leírás

"Ez a könyv maradéktalanul képviseli mindazt, amit lelkünk mélyén mindannyian igaznak hiszünk. Lehet, hogy az agy gondolkodik, de a szív tudja az igazat."
Dr. Joe Dispenza

Tudományos kutatások igazolták, hogy a szív szerepe messze nem korlátozódik arra, hogy vért pumpáljon a testünkben. Egyfajta információfeldolgozó központként is funkcionál, amely fontos üzeneteket küld szét és komoly hatást gyakorol az agyra. Kiemelkedő szerepe van többek között az érzelmi és a mentális egyensúly kialakításában, a hatékony döntéshozatalban, a kommunikációban, valamint az életvezetésben.
A HeartMath(R) Intézet tudósai azt tapasztalták, hogy a szívritmus elemzése egyedülálló betekintést nyújt a szív, az agy és az érzelmek között zajló kommunikációs folyamatokba. Az általuk kialakított technikák javítják a szív-agy kommunikációt, és lehetővé teszik egy rendkívül kedvező fizikális és érzelmi állapot kialakítását, amelyet szívkoherenciának hívunk. Tapasztalatuk azt mutatta, hogy az olyan pozitív érzelmek, mint a szeretet, a törődés és a megbecsülés, vagyis az olyan érzelmi tulajdonságok, amelyeket mindig is a szív fogalmához társítottunk, aktiválják ezt a koherens állapotot. A szív érzelmi és intuitív jeleire figyelve a stresszt és más káros érzelmeket jótékony, gyógyító érzelmekké alakíthatjuk át.
A könyvben bemutatott, könnyedén elsajátítható technikák bizonyítottan csökkentik a stresszt, javítják az egészséget, alkalmazásukkal sikeresebben fenntarthatók a pozitív érzelmi állapotok. A megnövekedett szívkoherencia egyben elmélyíti az emberek közötti kapcsolatot.
A HeartMath(R) Intézet alapkönyve a szívkoherenciáról!
Ma már nem kell választanunk az agyunk és a szívünk hangja között. A HeartMath(R) Intézet megmutatja elménknek a legújabb tudományos kutatási eredményeket, miközben visszavezet minket a szív erejéhez, ezáltal kapcsolva össze a tudományt és az önismeretet. Munkánk során magánemberekkel és sikeres cégekkel egyaránt együttműködünk a stresszmentesebb, kiegyensúlyozottabb élet érdekében.

Paraméterek

Cím A szív intelligenciája - Halld meg a szív intuitív hangját!
Szerző Doc Childre, Howard Martin, Deborah Rozman és Rollin McCraty
Kiadó BIOENERGETIC KIADÓ
Oldalak száma 192
Megjelenés 2020. szeptember 28.
Kötés Kartonborított, ragasztott
ISBN 9789632914350
Méret 210 mm x 148 mm x 10 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!