Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Romantikus könyvek, Szerelmes regények - BookMall Könyváruház

A romantikus regények olyan műfaji fikciók, amelyek elsősorban két ember közötti kapcsolatra és a romantikus szerelemre helyezi a hangsúlyt, és általában a vége "érzelmileg kielégítő". Több alkategóriája is létezik, mint például az erotikus romantika, történelmi romantika vagy a fantasy romantika. Az erotikus romantikus könyveket erős szexuális tartalom jellemzi. Az erotikus romantikus regények inkább őszinte nyelvet használnak, elkerülve az eufemizmusokat. Ezek a regények általában több szexuális jelenetet tartalmaznak és gyakran inkább a szexuális cselekedetre összpontosítanak mint inkább a hagyományos szerelmi jelenetekre.
Rendezés:
Nézet:
3.999 Ft 3.199 Ft

Néha találkozol olyan emberekkel, akik nem tartoznak sehova. Ezért beengeded őket a saját kis világodba.

Egyéjszakás kaland külföldön, amelyet a bosszú táplált.
Az erőteljes kémia, amelyet egyikünk sem tudott letagadni.
Egy szalvétára írt megállapodás...

3.990 Ft 3.192 Ft
Az öt hajadon leánygyermekkel büszkélkedő Bennet család még nem sejti, hogy a szomszéd birtokot megvásárló ifjú, vagyonos nemesember és legjobb barátja akaratlanul is alaposan felforgatják majd a családtagok hétköznapjait. Szenvedélyes mulatságok, intrika és pletyka, szerelmi...
3.999 Ft 3.391 Ft
Vi Keeland a New York Times bestsellerszerzője új, szexi regénye egy különleges, szívmelengető, érzelmes, mégis humoros történetet mesél el egy mindent elsöprő szerelemről.
3.674 Ft 1.836 Ft

Szerző: Lamprell, Mark
Kiadó: Libri Kiadó

A mindössze 19 éves Alice a képzőművészet szerelmese. Mestere tanácsára római vakációra indul, hogy mielőtt kimondja a boldogító igent, megmártózhasson a város szépségében. Róma azonban nem várt meglepetést tartogat a számára egy különösen sármos fiatalember személyében, akivel megkísértik a sorsot...Vajon sikerül nekik?
 

3.779 Ft 1.878 Ft

Szerző: Riley, Talulah
Kiadó: Insomnia

Bernadette kiválóan ért az igazság elkendőzéséhez. Egész újságírói karrierjét arra a képességére építette, hogy befolyásos és gazdag férfiakkal is el tudja hitetni: a titkaik jó helyen vannak nála. Aztán egy kegyetlenül őszinte cikkekben tárja fel róluk az igazságot. De Radley Blake-ben végre az emberére talál. A pasi immunis Bernadette bájaira, és átlát minden mesterkedésén: pontosan tudja, kivel áll szemben.
Talulah Riley csodálatos első regénye tele van kétellyel a végkifejletet illetően, és felteszi a kérdést: hogyan lehetséges egyszerre küzdeni a függetlenségünkért, és félni a sorsot...
 

4.199 Ft 2.939 Ft

Szerző: Vi Keeland
Kiadó: Álomgyár Kiadó

„Vi Keeland szórakoztató írása hatalmas mosolyt csalt az arcunkra. Kis híján elaléltunk tőle." – Totally Booked Blog

„A Fiatal szerető egy teljesen újszerű élmény. Más, mint az eddig olvasott könyvek." – Virginia Hodgson, romantikusregény-író

Amikor először találkoztam Ford Donovannal, fogalmam sem volt, hogy ki ő..., néhány szembeötlő dolgot leszámítva.
Tudtam róla, hogy túl fiatal hozzám, isteni a teste, sikeres és okos. De menjünk vissza a történet legelejére.

4.199 Ft 3.275 Ft
Szerző: Kendall Ryan
Kiadó: Álomgyár Kiadó
"Szenvedély, ámulatba ejtő főhős - aki valóban egy hős -, szeretni való szereplők és forró, fülledt erotika." - Totally Booked Blog

"Csodálatosan ábrázolt és bensőséges." - Flirty and Dirty Book Blog


Hagyd, hogy elemésszen a szerelem!
4.199 Ft 3.275 Ft
Szerző: Pam Godwin
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Sorozat: Harcolj értem
"Ez a könyv igazán vad vizekre evez" - WRAPPED UP IN READNIG BOOK BLOG

"Amellett, hogy a műből árad az erotika és a szenvedély, végig érződik egyfajta fájdalmas feszültség." - MammieBabbie.com
Két hazugság. Két férfi, aki nem osztozik
Mindig is szerettem Cole-t. Akkor is, amikor elment. Akkor is, amikor eltűnt három évre. Aztán ismét betört az életembe. Tombolt, és rombolt.
Hirtelen visszatérése mindent megkérdőjelez, amiről eddig azt hittem, hogy igaz. Már azt sem tudom, hogyan, és miért voltam képes beleszeretni valaki másba.

 
4.199 Ft 3.275 Ft
Szerző: Corinne Michaels
Kiadó: Álomgyár Kiadó
"Szívmelengető és szexi." - The Book Dutchesses

"Egy csodálatos románc, az örökké tartó barátságok története, kihagyhatatlan könyv." - Devney Perry, bestsellerszerző

"Egyszerűen imádtam." - Ana's Attic

"Letehetetlen, olykor szívdobogtatóan magával ragadó, szexi, romantikus és minden egyéb." - Aestas Book Blog
 
4.179 Ft 3.260 Ft

Szerző: Linda Holmes
Kiadó: Central Könyvek

Linda Holmes első regénye 2019-ben elnyerte az év legnépszerűbb romantikus regénye címet!

 

3.665 Ft 2.858 Ft
Szerző: Elizabeth Hoyt
Kiadó: General Press Kft.
Sorozat: Maiden Lane
EGY BŰNÖS FÉRFI
Halálosan jóképű. Hiú. Lelkiismeretlen. Valentine Napier, Montgomery hercege mindent megtesz azért, hogy az irányítása alatt tartsa az embereket, és ennek érdekében még a zsarolástól sem riad vissza. A száműzetésből hazatérve egyetlen cél vezérli: bosszút akar állni azokon, akik ártottak neki. Ám a tervét keresztülhúzhatja az, amit az otthonában talál.
 
3.875 Ft 2.906 Ft
Szerző: Jojo Moyes
Kiadó: Cartaphilus Könyvkiadó
Sorozat: Carta Light
EGY CSOKORRAVALÓ SZÍVMELENGETŐ TÖRTÉNET
A Mielőtt megismertelek ÉS A Miután elvesztettelek SZERZŐJÉTŐL

A Párizsba induló Nellt sunyin cserben hagyja barátja, így egyedül érkezik a világ legromantikusabb városába.

 
4.190 Ft 3.142 Ft
Szerző: Jojo Moyes
Kiadó: Cartaphilus Könyvkiadó
Sorozat: Mielőtt megismertelek
A trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a hatalmas sikert aratott Mielőtt megismertelek című regényben bemutatott Lou Clark története.
Lou sok mindent tud. Pontosan tudja például, hogy milyen nagy a távolság új New York-i otthona és londoni barátja, Sam lakása között. Azt is tudja, hogy a főnöke jó ember, ahogy azt is, hogy a felesége eltitkol valamit a férfi elől.
3.674 Ft 1.838 Ft
Szerző: Anne L. Green
Kiadó: Álomgyár Kiadó
 
Szenvedély nélkül lehet élni, de vajon érdemes?

Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.
4.199 Ft 2.099 Ft
Szerző: Anne L. Green
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Sorozat: Csábító
Minden történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca

Olivia Clark évek óta behajtóként dolgozik. Szereti a munkáját, de kezdi unalmas mókuskeréknek érezni, míg egy napon egy barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a lány férjének személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét.
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában.