Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eltűntek Alex és Smilla

Ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN: 9786155724695
Szállítási díj: 1.003 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Szerző: Caroline Eriksson
Kiadó: Geopen Kiadó

Egy szép nyári este Greta, a barátja, Alex és annak kislánya, Smilla csónakba ül a rejtélyes hírű Lidérces tó partján, hogy beevezzenek a tó közepén fekvő kis szigetig. Greta a csónakban marad, Alex és Smilla pedig kiszáll, hogy körülnézzen a szigeten. Telnek az órák, de a két fölfedező nem tér vissza. Greta segítséget sem tud hívni, mert nem találja a telefonját. A rendőrséget nem értesítve maga indul az eltűntek keresésére, de csak megtévesztő, riasztó nyomokra bukkan. 

Menny.:db

Leírás

Egy szép nyári este Greta, a barátja, Alex és annak kislánya, Smilla csónakba ül a rejtélyes hírű Lidérces tó partján, hogy beevezzenek a tó közepén fekvő kis szigetig. Greta a csónakban marad, Alex és Smilla pedig kiszáll, hogy körülnézzen a szigeten. Telnek az órák, de a két fölfedező nem tér vissza. Greta segítséget sem tud hívni, mert nem találja a telefonját. A rendőrséget nem értesítve maga indul az eltűntek keresésére, de csak megtévesztő, riasztó nyomokra bukkan. Egyszerűen nincsenek meg, ahogy annak idején az ő apjának is nyoma veszett. Miközben Greta apró mozaikkockákból próbálja összerakni a történteket, egyre sűrűbben köszönnek vissza a múlt elfojtott emlékei, s neki muszáj lesz szembenéznie velük, különben nem értheti meg a jelen valóságát.
Az eltűntek keresésének történetéről számol be lélegzetmegállítóan izgalmasan, a feszültséget a végletekig fokozva a svéd krimi új generációját képviselő szerző, aki letehetetlen pszichothrillerével megújítja a műfajt.

Paraméterek

Cím Eltűntek Alex és Smilla
Szerző Caroline Eriksson
Kiadó Geopen Kiadó
Oldalak száma 344
Megjelenés 2019. április 17.
ISBN 9786155724695
Méret 140 mm x 210 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!