Gyógyító médium-A krónikus és gyógyíthatatlan betegségek mögött rejlő titkok

-20%
VAN
Raktárkészlet:
Gyógyító médium-A krónikus és gyógyíthatatlan betegségek mögött rejlő titkok
4 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 992 Ft
Kezdete: 2021.05.05   A készlet erejéig!

Szerző: Anthony William
Kiadó: Édesvíz Kiadó

Az közismert és sok embert érintő betegségek - mint a migrén és a Candida - mellett, a súlyosabb és krónikus betegségek mögött rejlő valódi okokat, valamint gyógymódokat is felfedi az író, melyek a teljes és természetes módon történő gyógyulás titkait rejtik magukban.

Részletek

Az közismert és sok embert érintő betegségek - mint a migrén és a Candida - mellett, a súlyosabb és krónikus betegségek mögött rejlő valódi okokat, valamint gyógymódokat is felfedi az író, melyek a teljes és természetes módon történő gyógyulás titkait rejtik magukban. Az orvostudományban forradalmain újnak számító módszerek olyan betegeknél hoztak fantasztikus és végleges gyógyulást, akik előtte pénzt és időt nem sajnálva jártak kezelésről kezelésre - eredménytelenül. Anthony William égi sugallatok alapján gyógyít, melynek során meghallja a betegségek kiváltó okát és az egészség visszanyerésének receptjét is!

E nem mindennapi könyv lapjain fellelheted:
oolyan betegségek valódi okait, melyek jelenleg nem megfelelően vannak értelmezve és kezelve;
oa természetes gyógymódokat olyan betegségek hosszú sorára, melyek képesek megkeseríteni életünket, ideértve a Candidát, a migrént, a depressziót, a Lyme-kórt, a krónikus fáradtság-szindrómát, a hormonális egyensúly felborulását, a sclerosis multiplexet, neurológiai és autoimmun betegségeket, krónikus gyulladásokat, a vércukorszint ingadozásait és rengeteg egyéb egészségügyi problémát.

A Gyógyító médium a gyógyulás csodálatos, isteni elixírjét nyújtja át neked, mely egyben a hosszú és egészséges élet misztériumát is tartalmazza!Cím: Gyógyító médium-A krónikus és gyógyíthatatlan betegségek mögött rejlő titkok
Szerző: Anthony William
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Oldalak száma: 380
Megjelenés: 2016. április 22.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635295449
Méret: 205 mm x 135 mm x 10 mm
Adatok
Gyártói Cikkszám
9789635295449
Cikkszám
9789635295449