Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Frei Tamás

Frei Tamás Pécsett született 1966. május 21-én. Újságíró, műsorvezető, magyarország egyik legnépszerűbb televíziós riportere, amely kitüntető címet elsősorban a 13 éven keresztül vetített Dosszié című műsorával nyert el.Párjával jelenleg Nizza közelében él, ideje jelentős részét pedig a róla elnevezett kávéházlánc üzemeltetésének, valamint a könyvírásnak szenteli.

Rendezés:
Nézet:
4.699 Ft 3.759 Ft
Szerző: Frei Tamás
Kiadó: Alexandra Kiadó
edig André már azt hitte, hogy maga mögött hagyhatja a zaklatott múltat.
Tévedett - mert az oroszok nem felejtenek...
4.699 Ft 3.759 Ft
Szerző: Frei Tamás
Kiadó: Alexandra Kiadó

Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás - Frei Tamás akcióregénye új műfajt teremtett a magyar könyvpiacon. Valódi kuriózum! A "kőkemény" thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasót. A könyv izgalmas "utazás" egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé. Magyarország titkai egy bennfentes szemével!

4.699 Ft 3.759 Ft
Szerző: Frei Tamás
Kiadó: Alexandra Kiadó
Jamaicán a rendőrségi terepjárók már dübörögnek, hogy kézre kerítsék a Magyarországról óriási vagyont "kimenekítő" és a távoli karibi szigeten bujkáló, korrupt pesti bankárt .Az Országos Jelzáloghitelbank elnökének privát gépén irtózatos erejű pokolgépet rejtettek el, és csupán percek kérdése, hogy Magyarország egyik legbefolyásosabb milliárdosát a feleségével együtt a levegőbe repítsék. 
4.699 Ft 3.759 Ft

Szerző: Frei Tamás

ISBN: 9789634476054

A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges!
André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint...